Ocene o Urotrin

 • Luka
  Ne maram piti Urotrin v prahu. Vseh pet gramov sestavka raje vlijem v usta in sperem s toplo čisto vodo. Vem, da ne v skladu z navodili, ampak na stenah kozarca ne ostane niti drobtina. Ali pomaga? In kako! Spoznal sem že vse zdravnike, slišal sem dovolj takšnih strasti - nisem hotel živeti! Zdaj hočeš in zmoreš!
  Urotrin
 • Eva
  Navodilo za zdravilo urotrin obljublja blag postopen učinek, vendar je možu nekako nenadoma in takoj pomagalo. Zelo dobro! Zanj sem spet ženska, ki si jo želi; zame je najboljši človek na svetu!
  Urotrin
 • David
  Ko sem naročil Urotrin, sem mislil, da bom spet neumen. Toda norci so bili tisti, ki so drogo grajali, ne da bi jo poskusili. Preizkusil sem in sem zadovoljen. Imam 57 let, nisem nič bolan, samo nenadoma sem začel čutiti šibko pekoč občutek v sečnici - nekakšno banalno okužbo, ki se ji telo s starostjo upira. Spila sem Urotrin, vse je v redu.
  Urotrin
 • Lara
  Seks v mojem življenju z možem je postal malo: enkrat na mesec, včasih dva, če lahko zapeljeva. Iskal sem in izbiral zdravilo, ki bi pomagalo obema in ne bi škodilo nikomur. Zakaj ne bi poskusili, koliko denarja zapravili . . . Resno je pomagal le Urotrin. Mož se namršči, a pije. Sledim in ne samo zaradi seksa. Zdravje je nekaj najbolj dragocenega!
  Urotrin
 • Nejc
  Prvo škatlo praška Urotrin sem kupila na vztrajanje zdravnika. Odločil sem se, da si drugega in tretjega naročim sam. Nikoli ne bi verjel, da lahko dve pesti naribane vegetacije spremeni življenje na bolje. Po mesečnem tečaju je nebo modro, ženske pa lepše in želim igrati nogomet s fanti, kot pred štiridesetimi leti. Odlično zdravilo!
  Urotrin
Uporabniška ocena Urotrin
4.9
5