Navodila za uporabo Urotrin

Urotrin v prahu je kupcu dostavljen v Sloveniji, pakiran v kartonski škatli s trgovskim imenom, logotipom in kratkimi navodili za uporabo zdravila. V škatli je 20 hermetično zaprtih vrečk, v vsaki od njih je po pet gramov praška. Vsebina enega paketa je namenjena enkratnemu sestanku. Razdelitev na dele ni predvidena.

Priprava in sprejem kompleksa Urotrin

 1. Pripravite si kozarec tople vode. Prostornina tekočine je 150 ali 200 ml.
 2. Natisnite vrečko za prah Urotrin.
 3. Vodo nežno dodajte rastlinsko-vitaminsko mešanico.
 4. Pripravek počasi mešajte.
 5. Po raztapljanju mešanico popijte.

Raztapljanje praška v topli vodi traja eno in pol do dve minuti. Pripravek za uporabo je neprozorna suspenzija oranžno-rjavega odtenka brez usedlin, vendar z rastlinskimi delci, ki plavajo na površini.

Navodila za uporabo zdravila Urotrin

Poskusi varjenja praška z vrelo vodo privedejo do rahlega zmanjšanja zdravilnih lastnosti zdravila. Strogo sledite navodilom, če želite doseči čim hitrejši učinek uporabe kompleksa Urotrin! Če veste, kako uporabljati zdravilo, boste v kratkem dosegli uspeh pri zdravljenju!

Raztopino jemljemo dvakrat na dan, najbolje ob istem času, pol ure pred obroki. Dvajset zavojčkov zadostuje za 10 dni zdravljenja. V večini primerov je indicirano jemanje zdravila en mesec za doseganje stabilnega rezultata.

Urotrin se preventivno jemlje dva do tri tedne, razen če zdravnik ne svetuje drugače. Ponovitev mesečnega zdravljenja zahteva tri do štiri tedne premora med cikli zdravljenja.

V nekaterih primerih je potrebna previdnost. Prisotnost alergij na živila rastlinskega izvora, seneni nahod, bolezni imunskega sistema lahko zahteva poskusni vnos zdravila. Če želite to narediti, zaužijte en ali dva požirka pripravljene raztopine in počakajte eno uro. Odsotnost nelagodja vam bo omogočila, da boste še naprej jemali zdravilo Urotrin.

Urotrin: obnova moškega zdravja

Seznam zdravstvenih stanj, pri katerih je priporočljiva uporaba praška Urotrin:

 • Prostatitis katere koli geneze in kakršne koli oblike vnetja.
 • Peyroniejeva bolezen, ki jo povzroči prekomerno razraščanje vezivnega tkiva v telesu penisa, čemur sledi ukrivljenost organa. Med erekcijo ustvarja neprijetne in boleče občutke; nevarno zaradi popolne izgube sposobnosti za spolne odnose.
 • Poškodba sečnice zaradi okužbe genitourinarnih organov.
 • Funkcionalne in anatomske spremembe v organih zaradi kršitve humoralne regulacije telesa.
 • Zmanjšana želja in spolna disfunkcija katerega koli izvora.
 • Nenormalno hitro doseže ejakulacijo.
 • Zmanjšana občutljivost živčnih končičev penisa.
 • Fimoza, zapletena zaradi vnetja prepucija in glavice penisa.

Globoke lezije jeter, ledvic in prebavil so lahko neposredna kontraindikacija za jemanje zdravila.

V starosti (starejših od 65 let) je bolje, da začnete jemati zdravilo Urotrin s polovico odmerka praška. Drugi ali tretji dan lahko preklopite na jemanje celotnega odmerka zdravila, vendar le ob popolni odsotnosti negativnih reakcij telesa!